top of page

Over ons

Fast Forward Agency

Je (online) marketing op orde met een gezonde stroom aan leads voor een all-in prijs? Ontdek de talloze voordelen van een samenwerkingsverband met Fast Forward Agency! 

Fast Forward werd opgericht ter ondersteuning van gedreven ondernemers die houden van een no-nonsense approach zonder al te veel koetjes of kalfjes.

 

Wat kan je van ons verwachten? Alvast geen fancy marketing pitches vol loze beloftes. Wij focussen eerst en vooral op de marketingactiviteiten die voor jouw specifieke onderneming van belang zijn.

 

Marketing bureaus vol met verdoken kosten vinden wij maar niets: project management fees, rapportage kosten, installatie van verscheidene tools, telefonische ondersteuning, opvolging van mails, ...

 

Het zijn allemaal diensten die wij vanzelfsprekend vinden, in tegenstelling tot agencies dat uurtje factuurtje werken. 

fast-forward-online-marketing.jpg

Hoe gaan we precies te werk? 

We kijken samen met je naar de huidige kanalen die worden ingezet voor jouw onderneming en analyseren de belangrijkste doelen eigen aan je doelstellingen. 

Hierna verkrijg je een uitgebreid rapport en kijken we samen wat mogelijk is voor het behalen van de hoogste return on investment volledig op maat van jouw onderneming. 

Wat zit er allemaal in onze all-in prijs?

 

Gratis installatie marketingtools: Google Analytics, GTM, Google Data Studio, FB pixel, FB business manager, conversion tracking, ... 

Gratis design en ontwikkeling van advertentiemateriaal.

Gratis advies en ondersteuning: van de ontwikkeling van de strategie tot de rapportage. 

Wil je eens sparren voor nieuwe ideeën of mogelijkheden? We komen met veel plezier langs op locatie. 

Gratis Website Audit

Benieuwd naar wat online marketing kan betekenen voor jouw onderneming? Vraag een gratis web audit aan en verkrijg een uitgebreid rapport vol nieuwe inzichten!

bottom of page