top of page

Return On Investment van je website meten via gedetaileerde tracking

Je hebt geïnvesteerd in een mooie website voor je onderneming en ziet daar uiteraard ook graag een rendement van terug. Maar hoe kan je nu juist weten of je wel goed bezig bent? Met een uitgebreide tracking via Google Analytics, Google Tag Manager, Leadinfo en andere tools zorgen we ervoor dat jouw data niet verloren gaat.

 

We kijken samen welke online doelen voor jouw specifieke onderneming belangrijk zijn en koppelen hier een uitgebreide tracking strategie aan. Zo krijg je waardevolle inzichten over het conversieratio en de winstgevendheid van je website. 

Al deze trackingtools installeren we gratis wanneer je kiest voor een samenwerking met Fast Forward Agency. Zo garandeer je het rendement van jouw marketingcampagnes. 

Wens je hier graag meer info over? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak! 

c-f-CLFveFXjwyk-unsplash.jpg

Tools die wij gebruiken

gtm.png
Portada-Data-Studio-1-1200x675 - Edited.png
256X256.png
images.png
leadinfo-installeren_edited.png
leadfeeder_logo-freelogovectors.net_.png
fastforwardagency.jpg

Tracken van doelen 

Het meten van doelen op een website is essentieel voor wie meer omzet of klanten wil genereren via hun website. Een voorbeeld van zo'n doel is bijvoorbeeld een inzending van een vacature, een gratis schattingsaanvraag voor een makelaar, het aantal aankopen van producten op je webshop, ... 

We registreren deze doelen op je website d.m.v. tracking via Google Tag Manager en Google Analytics zodat deze correct gemeten worden. Hierop gaan we dan optimaliseren en terugrekenen hoeveel advertentietegoed er nodig is voor een sale, zo berekenen we de ROI van je campagnes. 

De rapportage van deze gegevens gieten we samen tot een custom dashboard waarin je in real-time de gegevens en conversies van je website kan raadplegen.

 

Een voorbeeld van zo'n dashboard vind je hier terug.  

Opvallen dankzij een unieke branding?

We vertalen jouw visie en brand tot een unieke huisstijl of grafisch werk dat gegarandeerd de aandacht zal trekken!

Ontdek onze blogposts over website tracking

bottom of page