top of page

Bezoekers automatisch converteren naar leads via LeadInfo

Updated: Mar 25, 2023

Automatisch je website bezoekers omzetten naar leads? Dat kan met Leadinfo! Verzamel nuttige informatie over de gebruikers van je site en gebruik deze voor gerichte aanbiedingen, een hoger conversieratio en een rijker gevuld CRM.Het creëren van leads is essentieel voor elke onderneming die op zoek is naar groei en ontwikkeling van nieuwe opportuniteiten. Het is echter ook een uitdaging om de juiste leads te vinden die bij jouw bedrijf passen en om deze leads op een efficiënte manier te benaderen. Gelukkig is er een tool die gedreven ondernemers hierbij kan helpen: Leadinfo.


Wat is Leadinfo?


Leadinfo is een SaaS-tool die ondernemers helpt bij het identificeren, benaderen en converteren van leads. Het is een all-in-one leadgeneratieplatform waarmee bedrijven in real-time informatie kunnen verzamelen over bezoekers op hun website.


Leadinfo verzamelt gegevens over de demografie, interesses en gedragsgewoonten van de bezoekers en geeft deze informatie door aan de onderneming.


Het identificeert de gebruikers van je website en geeft volgende informatie over hen weer:


  • Welke bedrijven op je website surfen

  • Welke verschillende pagina’s ze bezochten, en hoeveel tijd ze spenderen op deze pagina’s

  • Opnames van hun bezoeken op je website

  • Emailadressen, omzetgegevens, locaties, directieleden, …


Hierdoor kunnen ondernemers gerichte en gepersonaliseerde aanbiedingen doen aan hun leads en deze op een efficiëntere manier benaderen.


Hoe werkt LeadInfo precies?


Het is eenvoudig te installeren op je website door middel van een code die je op je website moet plaatsen. Zodra de code is geïnstalleerd, verzamelt Leadinfo gegevens over de bezoekers op je website en geeft deze gegevens door aan jou.


De tool verzamelt informatie over de locatie, bedrijfsnaam, branche en contactgegevens van de bezoekers, evenals over hun online gedrag, zoals welke pagina's ze hebben bezocht en hoe lang ze op de website hebben doorgebracht.


Met de verzamelde gegevens kan je ervoor kiezen om je leads proactief te benaderen en hen een gepersonaliseerd aanbod te doen.


Bijvoorbeeld, als je weet dat een bezoeker geïnteresseerd is in jouw product of dienst, kun je hen een specifieke aanbieding sturen via e-mail of een gepersonaliseerde pop-up op je website tonen.


Hierdoor verhoog je de kans op conversie en kun je je leads effectiever benaderen.


Naast gerichte aanbiedingen, kun je met Leadinfo ook inzicht krijgen in hoe je leads op je website interacteren. Bijvoorbeeld, als je weet welke pagina's je leads hebben bezocht en hoe lang ze op deze pagina's hebben doorgebracht, kun je deze pagina's optimaliseren om de conversie te verhogen.


Hierdoor kun je je website continu verbeteren en optimaliseren om een betere gebruikerservaring te bieden aan je leads.Leadinfo Product DemoVoor wie is deze tool nuttig?


De tool Leadinfo is nuttig voor ondernemers die leads willen genereren en converteren. Hieronder vind je een aantal specifieke groepen die baat hebben bij Leadinfo:


E-commerce bedrijven: Leadinfo biedt inzicht in hoe bezoekers op hun website interacteren, waardoor ze gerichtere aanbiedingen kunnen doen aan hun leads.


B2B bedrijven: Leadinfo verzamelt informatie over bedrijven en contactpersonen, waardoor ze gerichtere aanbiedingen kunnen doen aan bedrijven die geïnteresseerd zijn in hun producten of diensten.


Marketing- en verkoopteams: Leadinfo biedt een platform om leads te genereren, te scoren, te benaderen en te converteren, wat de samenwerking tussen marketing- en verkoopteams verbetert.


Kortom, Leadinfo is nuttig voor alle soorten ondernemers en marketeers die meer willen weten over hun websitebezoekers, en die gerichte aanbiedingen willen uitvoeren om conversies te verhogen.

Leadinfo of Leadfeeder? (de concurrent)


Leadinfo en Leadfeeder zijn beide leadgeneratieplatforms. Het verschil zit in de nadruk die ze leggen op verschillende aspecten van leadgeneratie. Hieronder vind je een aantal verschillen tussen de twee programma's:


Nederlands:

Leadinfo is beschikbaar in het Nederlands, Leadfeeder enkel in het Engels.


Integraties:

Leadinfo biedt integraties met veelgebruikte CRM-systemen, terwijl Leadfeeder integraties biedt met een beperktere selectie van CRM-systemen.


Leadscoring:

Leadfeeder biedt een uitgebreidere leadscoring-functionaliteit dan Leadinfo, waardoor ondernemers hun leads op meer criteria kunnen scoren (nuttig bij grote aantallen).


Lead nurturing:

Leadfeeder biedt een uitgebreidere lead nurturing-functionaliteit dan Leadinfo, waardoor ondernemers gerichtere en gepersonaliseerde e-mails kunnen sturen naar hun leads.


Prijs:

Leadfeeder is duurder dan Leadinfo, dus ondernemers moeten bepalen of de extra functionaliteiten die Leadfeeder biedt, waardevol genoeg zijn om de hogere prijs te rechtvaardigen.


Conclusie: beide tools hebben verschillende features, echter is leadinfo meer gericht op de Benelux en Leadfeeder eerder op de internationale markt. Het heeft dus te maken met de specifieke noden en wensen van uw onderneming.


Afsluiter

Wens je deze enorm waardevolle tool te gebruiken voor jouw onderneming? Neem contact met ons op en wij installeren hem volledig gratis bij een eventuele samenwerking met Fast Forward Agency!


Comments


IMG_2509.JPG

Hey, ik ben Frederik

Wil je ook meer weten over dit onderwerp? Vraag een gratis web audit aan voor uw onderneming en krijg nieuwe inzichten voor uw online marketing strategie!

bottom of page