top of page

Fast Forward Agency in een nieuw jasje

Updated: Mar 25, 2023

Fast Forward Agency bestaat nu reeds meer dan twee jaar, daarom besloten we dat het tijd werd voor een nieuwe aanpak compleet met een kersverse rebranding.


Het is eindelijk zover! Na de oprichting van Fast Forward Agency ruim 2 jaar geleden vonden we dat het tijd werd voor een frisse start.


We zijn namelijk veel matuurder geworden en enorm gegroeid naarmate meer expertise binnen stroomde en meer projecten succesvol werden afgerond.


Sommige uiteraard ook minder succesvol, ook dat willen we niet onder stoelen of banken steken. Deze tegenslagen gebruikten we als brandstof om het in de toekomst foutloos aan te pakken.“Klaar om nieuwe hoogtes te ontdekken?”

Branding en design gewijs waren we niet helemaal meer mee met de laatste nieuwe trends. We waren dan ook heel druk bezig met het uitvoeren van de marketing van onze klanten. Hierdoor schoof de interne marketing verder en verder op de achtergrond.


Hier hebben we dan ook eindelijk een punt achter gezet, aangezien ook wij klaar zijn om nieuwe hoogtes te ontdekken. We staken onze handen uit de mouwen en besloten een paar weken op rij wat late uurtjes te benutten om een aantal zaken aan te pakken:
Wat is er allemaal nieuw?


  • De Tone of Voice


We hebben gemerkt sinds ons bestaan dat we een directe agency zijn dat er geen doekjes om windt. Daarom besloten we ook om een rechte lijn te trekken in onze communicatie dat onze unieke stijl en mentaliteit ook uitstraalt.


  • De Website


Geen zwarte, standaard Wordpress website meer. We kozen voor een hedendaags en tijdloos design geïnspireerd door de toppen en pieken die we komende jaren willen bereiken. We nodigen je ook maar al te graag uit om samen met ons groeien en je te helpen bij nieuwe uitdagingen.


  • Onze Blog


Geen saaie bog sectie meer waar maar 1 keer op gepost is. We voorzien je vanaf nu elke week van praktische blogs die relevant zijn voor het groeien van jouw onderneming. Wens je wat meer te willen weten over een handige nieuwe tool die we uitlichten of een nieuwe marketing strategie? We delen onze expertise met plezier!


  • De socials


Ondanks dat we niet super actief zijn op sociale media willen we toch een klein efforke doen om hier meer informatie en praktische tips mee te delen. Hier willen we echter niet te veel beloven aangezien onze expertise nogal gefocust is op Performance Marketing :)


  • Onze slogan: Klaar om nieuwe hoogtes te ontdekken?


Een nieuwe start met daarbij een nieuwe slogan, deze is gebaseerd op de drive die we als agency hebben om andere ondernemers te stimuleren om nieuwe doelen te bereiken alsook de passie voor bergen en wintersport van oprichter Frederik.


  • Onze font


Een nieuwe font kiezen, soms toch wel moeilijker dan het lijkt. We besloten afscheid te nemen van ons vertrouwde Roboto font (met een aantal traantjes weliswaar …) en kozen voor het altijd sexy en hedendaagse Helvetica.
Afsluiter

We willen graag ons huidige klantenbestand bedanken voor hun vertrouwen en iedereen uitnodigen om samen met ons nieuwe hoogtes te ontdekken.


Heb je als onderneming nu zelf nood aan een nieuwe visuele identiteit, of wil je leren hoe je online marketing inzet voor het verhogen van jouw omzet? Vraag een gratis website audit aan en verkrijg een uitgebreid rapport van jouw huidige online marketing strategie.

Comments


IMG_2509.JPG

Hey, ik ben Frederik

Wil je ook meer weten over dit onderwerp? Vraag een gratis web audit aan voor uw onderneming en krijg nieuwe inzichten voor uw online marketing strategie!

bottom of page